IVOC stelt voor ...

7 deskundigen op het vlak van personeelsontwikkeling en specifieke, sectorale competenties, zoals textielgrondstoffen, kwaliteit, ontwerp & patronenmaken, CAD, ...

Ann Collier
sectorale technologie

Ann heeft meer dan 18 jaar ervaring en leidde onder andere de productie van confectiebedrijven in binnen- als buitenland. Gepassioneerd door het vak, is ze als regentes kleding, een bron van vaktechnische informatie en actuele technologie.

Anne De Wael
logistiek & administratie

Anne zal u welkom heten, van zodra u binnenstapt in onze kantoren. Zij zorgt voor de administratieve en praktische opvolging van de opleidingen. Als u ons belt, komt u via haar bij de juiste IVOC-collega terecht.

Eef Thomas
toeleiding & diversiteit

Eef biedt, met haar sociale en pedagogische bagage, de nodige ondersteuning aan werkzoekenden en ook aan studenten en leerkrachten in het secundair onderwijs binnen onze sector. Een doorzetter, die de zaken graag vooruit ziet gaan !

Katrien Janssens
opleidingen & ICT

Katrien, industrieel ingenieur textiel, is een expert in kledingtextiel. Ze geeft opleidingen, en stelt de intersectorale kalender samen. Ze zal hemel en aarde bewegen om elk bedrijf en elke deelnemer tevreden te stellen.

Rob Senden
directie

Rob is de kapitein van het IVOC-schip. Bij hem staat de mens centraal stelt in zijn werk. Hij zorgt ervoor dat onze diensten goed afgestemd blijven op wat onze gebruikers en onze sociale partners verwachten.

Tinne Vliers
competentiebeleid

Tinne is structureel en bedachtzaam. Deze principes past zij toe om de krijtlijnen van een efficiŽnt opleidingsbeleid in onze sector te bepalen. Zij zorgt ook voor de begeleiding van de kandidaten die graag een ervaringsbewijs willen behalen.

Xavier Thomas
projets francophones

Xavier houdt zich bezig met alle Franstalige dossiers.
Opvolging van opleidingsplannen, leerrekenaars, werkzoekenden en vragen uit het onderwijs, ... Als u Frans spreekt, is Xavier uw contactpersoon.
Met een opleiding in marketing en stylisme, komt hij steeds creatief uit de hoek!